Graphing Funktioner

Gratis tutorials på graftegning funktioner, med eksempler, detaljerede løsninger og matches problemer. Egenskaberne af grafer for lineære, kvadratiske, rationel, trigonometriske, absolut værdi, logaritmisk, eksponentiel og stykkevis funktioner analyseres i detaljer. Graphing polære ligninger, er også inkluderet. Detaljerede løsninger og forklaringer til eksempler er inkluderet. Begreber som asymptoter for grafer for rationel, logaritmisk og eksponentielle funktioner udforskes numerisk.

 • Graftegning Polar Ligninger. Dette er tutorial om graftegning polære ligninger ved hånden, eller skitse, til at hjælpe dig med at få dyb forståelse af disse ligninger. Flere eksempler med detaljerede løsninger præsenteres.


 • Diagram stykkevis Funktioner. Mange eksempler på stykkevis funktioner og flere eksempler på hvordan grafen disse funktioner med detaljerede løsninger. • Graftegning Lineære funktioner. Et skridt for skridt lærer med eksempler og detaljerede løsninger på grafen lineære funktioner. • Graphing Square Root Funktioner. Et skridt for skridt lærer på graftegning og skitsering kvadratrod funktioner. Grafen, domæne, række af disse funktioner og andre egenskaber diskuteres. • Graftegning Quadratic Funktioner. En trin for trin guide til hvordan du bestemme egenskaberne af grafen for kvadratiske funktioner og graf dem. Egenskaber, af disse funktioner, såsom domæne, rækkevidde, x og y aflytninger, minimum og maksimum er grundigt diskuteret. • Graf af Rational Functions - Skitse. Sådan et diagram med en rationel funktion? Et skridt for skridt lærer. De egenskaber, såsom domæne, lodrette og vandrette asymptoter af en rationel funktion er også undersøgt. • Graf af Sine, a * sin (bx + c), Function. Graphing og skitsering sinus funktioner af formen f (x) = a * sin (bx + c); skridt for skridt lærer. • Graftegning Tangent Funktioner. Et skridt for skridt lærer på graftegning og sketching tangent funktioner. Grafen, domæne, rækkevidde og lodrette asymptoter af disse funktioner og andre egenskaber er undersøgt. • Grafer i logaritmiske funktioner. Graphing og skitsering logaritmiske funktioner: skridt for skridt lærer. De egenskaber, såsom domæne, rækkevidde, lodrette asymptoter og aflytninger af grafer af disse funktioner er også undersøgt i detaljer. • Grafer af Eksponentiel funktioner. Graphing og skitsering eksponentielle funktioner: skridt for skridt lærer. De egenskaber, såsom domæne, rækkevidde, vandrette asymptoter og aflytninger af grafer af disse funktioner er også undersøgt i detaljer. • Graf, Domæne og Range absolut værdi funktioner. Dette er et skridt for skridt guide til hvordan du graf funktioner med absolut værdi. Egenskaber for grafen af disse funktioner såsom domæne, rækkevidde, x og y aflytninger er også diskuteret. • Gratis millimeterpapir er til rådighed.


Home Page - Online lommeregnere - Trigonometri - Antenner - Graphing - Precalculus Tutorials - Calculus Tutorials
Calculus Spørgsmål - Geometri Tutorials - Precalculus Applets - Anvendt Matematik - Precalculus spørgsmål og problemer --
Ligninger, Systemer og Uligheder - Geometri lommeregnere - Math Software - Elementær statistik --
Forfatter - e-mail

Opdateret: 11. november 2007 (A Dendane)