Graphing Toiminnot

Vapaan tutorials kuvaajat tehtäviä, esimerkkejä, yksityiskohtaisia ratkaisuja ja hyväksyttyjä ongelmiin. Ominaisuudet kaavioita lineaarinen, neliömäinen, rationaalinen, trigonometriset, absoluuttinen arvo, logaritminen, eksponentti-ja paloittain toiminnot analysoidaan yksityiskohtaisesti. Graphing napa yhtälöt ovat myös mukana. Yksityiskohtaisia ratkaisuja ja selityksiä esimerkit. Käsitteet kuten asymptoottia ja kaavioita järkevän, logaritmista ja eksponentiaalinen toiminnot tutkitaan numeerisesti.

 • Graphing Polar Yhtälöt. Tämä on opetusohjelman kuvaajat napa yhtälöt käsin, tai luonnostelu, jonka avulla voit saada syvä ymmärrys näiden yhtälöt. Useita esimerkkejä yksityiskohtaiset ratkaisut on esitetty.


 • Kuvio paloittain toiminnot. Monet esimerkit paloittain toimintoja ja useita esimerkkejä siitä, miten kaavion näitä tehtäviä yksityiskohtaisia ratkaisuja. • Graphing Linear toiminnot. Askel askeleelta opetusohjelma sisältää esimerkkejä ja yksityiskohtaisia ratkaisuja Kuvio lineaarisia toimintoja. • Kaaviotyökalu neliöjuuri Functions. Askel askeleelta opetusohjelman kuvaajat ja luonnostelu neliöjuuren toimintoja. Kaavion, verkkotunnus, useita näitä toimintoja ja muita ominaisuuksia käsitellään. • Graphing asteen toiminnot. Askel askeleelta opetusohjelma miten määrittää ominaisuuksia kuvaaja asteen tehtävät ja kuvaaja niitä. Ominaisuuksia, nämä toiminnot, kuten domain, range, x ja y siepataan, minimi ja maksimi on keskusteltava perusteellisesti. • Kuvaaja Rational Functions - hahmotella. Miten Kuvio järkevää toimintaa? Askel askeleelta opetusohjelma. Ominaisuudet, kuten verkkotunnuksen, vertikaalinen ja horisontaalinen asymptoottia ja järkevä toiminta on myös tutkittu. • Kuvaaja Sine, * sin (bx + c), Function. Graphing ja luonnostelemaan sine tehtävien muodossa f (x) = a * sin (bx + c), askel askeleelta opetusohjelma. • Graphing Tangent toiminnot. Askel askeleelta opetusohjelman kuvaajat ja luonnostelu tangentti toimintoja. Kaavio, domain, range ja vertikaalinen asymptoottia näistä tehtävistä ja muita ominaisuuksia tutkitaan. • Kaavioita Logaritminen Functions. Graphing ja luonnostelemaan logaritminen toiminnot: askel askeleelta opetusohjelma. Ominaisuudet kuten domain, range, pystysuora asymptoottia ja kuuntelevansa kaaviot näistä toiminnoista ovat myös tarkastellaan yksityiskohtaisemmin. • Kaavioita Eksponentiaalinen Functions. Graphing ja luonnostelemaan räjähdysmäisesti toiminnot: askel askeleelta opetusohjelma. Ominaisuudet kuten domain, range, vaaka asymptoottia ja kuuntelevansa kaaviot näistä toiminnoista ovat myös tarkastellaan yksityiskohtaisemmin. • Kaavio, Toimialue ja Range Absolute Value Functions. Tämä on askel askeleelta opetusohjelma miten kuvio toimintoja absoluuttinen arvo. Ominaisuudet kaavion näistä toiminnoista, kuten domain, range, x ja y kuuntelevansa myös keskustellaan. • Ilmainen kuvaaja on saatavilla.


Home Page - Online laskimet - Trigonometria - Antennit - Graafiset - Precalculus Oppaat - Calculus Oppaat
Calculus kysymykset - Geometria Oppaat - Precalculus Applets - Sovellettu matematiikka - Precalculus kysymyksiin ja ongelmiin --
Yhtälöitä, järjestelmät ja eriarvoisuus - Geometria laskimet - Math Software - Elementary Statistics --
Kirjoittaja - e-mail

Päivitetty: 11. marraskuuta 2007 (Dendane)