Ilmainen Calculus Oppaat ja ongelmatVapaa harjoitus ja SAT, ACT ja Compass Math testit

Calculus Oppaat ja ongelmat

Ilmainen Calculus laskentataulukot Download

Precalculus Oppaat

Graphing Toiminnot

Calculus Kysymyksiä ja vastauksia

Trigonometrian Opetusohjelmat ja ongelmat itse suorittamat testit

Geometria Oppaat ja ongelmat

Matemaattisia ongelmia

ratkaisemaan Kaava ja eriarvoisuus

Kaaviot tehtävien, kaavat, ja Algebra (applest)

Online Matematiikan laskimet ja Solvers

Online Geometria laskimet ja Solvers

Elementary tilastot ja todennäköisyyslaskenta Oppaat

Matemaattiset Software (appletteja)

Sovellukset matematiikan ja fysiikan ja tekniikan

Antenneilla

vapaa matematiikka laskentataulukot ladata

Ilmainen trigonometria laskentataulukot ladata

Ilmainen Geometria Worksheest ladata

Free kuvaaja

Ilmainen interaktiivisia opetusohjelmia, joita voidaan käyttää tutkia uuden aiheen tai täydentää, mitä on tutkittu jo. Analyyttinen oppitunnit voidaan edelleen kehittää taitoja ratkaista ongelmia calculus. Aiheita Calculus tutkitaan interaktiivisesti käyttäen suuri ikkuna Java-sovelmien ja analyyttisesti esimerkkejä ja yksityiskohtaisia ratkaisuja. Calculus ongelmat ovat myös tällä sivustolla. Mutlivariable Toiminnot ja osittain johdannaiset ovat mukana.

Vuorovaikutteisia opetusohjelmia

Calculus ongelmien

CALCULUS Kysymyksiä, vastauksia ja ratkaisuja.

Analyyttinen Oppaat

Raja-arvot ja jatkuvuus

Eriyttäminen ja johdannaiset

 • Etsi johdannaiset tehtävien Calculus. Etsi johdannaiset eri toimintoja eri menetelmillä ja sääntöjä. Useita esimerkkejä yksityiskohtaisia ratkaisuja on esitetty. Myös harjoituksia, joiden vastaukset ovat mukana lopussa sivulla.

 • Ero Quotient. Aloitamme määritelmän ero osamäärän ja käyttää useita esimerkkejä laskea sitä. Yksityiskohtaisia ratkaisuja kysymyksiin on esitetty.

 • Käytä määritelmää, Etsi Johdannaissopimukset. Johdannainen löytyy käyttää sen määritelmä. Ero osamäärä on ensin laskettava sitten sen raja lasketaan h ---> 0.

 • Logaritmifunktioiden Differentiation. Tehokkain tapa löytää johdannainen monimutkaisia toimintoja. Menetelmässä käytetään ketjun sääntö ja ominaisuuksia logaritmit.

 • Taulukko Derivaties. Taulukko johdannaisten eksponentiaalisesti ja logaritminen toimintoja, trigonometriset funktiot ja niiden käänteisesti verrannollisia, hyperbolic toiminnot ja niiden käänteisesti verrannollisia.

 • Säännöt eriyttäminen tehtävien Calculus. Perussäännöt eriyttäminen tehtävien hammaskiven on esitelty useita esimerkkejä.

 • Käytä Chain Rule Eriyttämisen Calculus. Ketju sääntö eriyttäminen tehtävien hammaskiven on esitelty useita esimerkkejä.

 • Johdannaiset osallistuminen Absoluuttinen arvo. Esimerkkejä siitä, kuinka löytää johdannainen toimintoja, joissa absoluuttinen arvo. Harjoitukset ja vastaukset ovat myös mukana.

 • Implicit Differentiation. Implisiittinen eriyttäminen esimerkkejä, yksityiskohtaisia ratkaisuja, on esitetty.

 • Johdannainen Käänteisfunktio. Esimerkkejä yksityiskohtaisia ratkaisuja siitä, miten löytää derivativce on Käänteisfunktio on esitetty.

 • Johdannainen Arkusfunktiot. Kaavojen johdannaisten Arkusfunktiot on esitelty useita muita esimerkkejä summista, tuotteet ja osamäärät toimintoja.

 • Eriyttäminen trigonometriset funktiot. Kaavojen johdannaisten trigonometriset funktiot ja hammaskiven, on esitelty useita esimerkkejä, joissa tuotteet, määrät ja osamäärät ja trigonometriset funktiot.

 • Etsi derivaatta y = x x. Opetusohjelma miten löytää ensimmäinen derivaatta y = x X x> 0.

 • Eriyttäminen Eksponentiaalinen Functions. Kaavat ja esimerkkejä johdannaisten eksponentiaalisesti toimintoja, ja hammaskiven, on esitetty. Useita esimerkkejä, yksityiskohtaisia ratkaisuja, joissa tuotteet, määrät ja osamäärät on räjähdysmäisesti toimintoja tutkitaan.

 • Eriyttäminen Logaritminen Functions. Esimerkkejä johdannaisten logaritminen toimintoja, ja hammaskiven, on esitetty. Useita esimerkkejä, yksityiskohtaisia ratkaisuja, joissa tuotteet, määrät ja osamäärät on räjähdysmäisesti toimintoja tutkitaan.

 • Eriyttäminen Hyperbolinen Functions. Taulukko johdannaisten hyperboliseen toiminnot on esitetty. Esimerkkejä, yksityiskohtaisia ratkaisuja, joissa tuotteet, summat, valta ja osamäärät on hyprbolic toimintoja tutkitaan.

Soveltaminen Eriyttäminen

 • Newtonin menetelmä Etsi Zeros funktion. Newtonin menetelmä on esimerkki siitä, miten eriyttäminen käytetään löytää nollat tehtävien ja ratkaista yhtälöitä numeerisesti. Esimerkkejä yksityiskohtaisia ratkaisuja siitä, miten käyttää Newtonin menetelmä on esitetty.

 • Lineaarinen approksimaatio toimintoja. Lineaarinen approksimaatio on jälleen yksi esimerkki siitä, miten eriyttäminen käytetään lähentää toimintoja lineaarisesti läheinen tiettyyn kohtaan. Esimerkkejä yksityiskohtaisia ratkaisuja lineaarinen arvioiden esitetään.

 • Etsi Kriittinen Numbers toimintoja. Tutorial miten löytää kriittisiä numerot-toiminto. Useita esimerkkejä yksityiskohtaisia ratkaisuja ja exrcises vastauksia.

 • Johdannainen, Maksimi, Minimi asteen toiminnot. Eriyttäminen käytetään analysoida ominaisuuksia kuten välein kasvaa, vähenee, paikallinen maksimi, paikallinen vähintään toisen asteen toiminnot. Esimerkkejä ratkaisuja ja harjoituksia vastauksia.

 • Määritetään koveruus on asteen toiminnot. Esimerkkejä ratkaisuja ja harjoituksia vastauksia.

Integrals

Differentiaaliyhtälöistä

Mutlivariable toiminnot (tehtävät usean muuttujan)

Taulukot matemaattisten kaavojen
Home Page - Online laskimet - Trigonometria - Antennit - Graafiset - Precalculus Oppaat - Calculus Oppaat
Calculus kysymykset - Geometria Oppaat - Precalculus Applets - Sovellettu matematiikka - Precalculus kysymyksiin ja ongelmiin --
Yhtälöitä, järjestelmät ja eriarvoisuus - Geometria laskimet - Math Software - Elementary Statistics --
Kirjoittaja - e-mail

Päivitetty: 11. marraskuuta 2007 (Dendane)