Ilmainen Matematiikka Tutorials, ongelmat ja-lomakkeet
(ja appletit)

Ilmainen math opetusohjelmia ja ongelmat, joiden avulla voit tutkia ja saada syvä ymmärrys matematiikkaa, hammaskiven, trigonometrian ja geometrian aiheita.

Matematiikka ja PRECALCULUS Kalkyylin
Matematiikasta ongelmat Calculus Oppaat ja ongelmat
Kaaviot tehtävien, kaavat, ja Algebra Calculus kysymykset vastauksineen
Ilmainen Matematiikan laskentataulukot Download Ilmainen Calculus laskentataulukot Download
Analyyttinen Oppaat GEOMETRIA
Ratkaisemaan Kaava ja eriarvoisuus Geometria Oppaat ja ongelmat
Online Matematiikan laskimet ja Solvers Online Geometria laskimet ja Solvers
kaaviotyökalu Ilmainen Geometria Worksheest ladata
Free Millimetripaperi Trigonometry
Matemaattiset ohjelmistot Trigonometrian Opetusohjelmat ja ongelmat itse suorittamat testit
APPLIED MATH Ilmainen Trigonometria laskentataulukot Download
Applications of Mathematics
Fysiikan ja tekniikan
TILASTOJEN
Antenneilla Elementary Tilastot ja todennäköisyys Oppaat
Exercices de Mathématiques utilisant les Applets Matematiikka sivut ranskaksi
____________________________ ____________________________
Ensisijainen Matematiikka (luokat 4 ja 5) - Vapaa kysymyksiin ja ongelmiin vastauksia Middle School Math (luokka 6, 7, 8, 9) - Vapaa kysymyksiin ja ongelmiin vastauksia
High School Math (luokat 10, 11 ja 12) - Vapaa kysymyksiin ja ongelmiin vastauksia Vapaa harjoitus ja SAT, ACT ja Kompassi Math testit

Sivusto sisältää useita Java-appletteja tutkia Kuviot tehtävien, kaavat, ja Algebra. Aiheet tutkittava ovat yhtälöt linja, ellipsi, ympyrä, paraabeli, hyperbeli, polynomi, kaavioita neliömäinen, järkevä, hyperbolinen, eksponentti-ja logaritminen toimintoja, yksi-yhteen ja käänteinen toimintoja ja Arkusfunktiot, Lineaaristen yhtälöryhmien; tekijöihin ja Cramerin sääntö, käänteinen matriisi ja matriisista kertomalla, vektorit, kompleksiluvut, polaaristen yhtälöiden, itseisarvo toiminto, kulmakerroin linjan, kulma trigonometriaa, Yksikköympyrä, ratkaisuja trigonometriset yhtälöt, kuvio siirretään, venyttely, pakkaus-ja pohdintaa. Appletteja käyttää Online Matematiikka laskimet ja Solvers ja online geometria laskimet ja Solvers ovat myös mukana.

Calculus Opetusohjelmat ja ongelmat ja kysymykset vastauksineen aiheista, kuten rajat, johdannaiset, integraalit, luonnollinen logaritmi, Runge Kutta menetelmä differentiaaliyhtälöiden, keskiarvo lause ja käytön eriyttäminen ja integrointi säännöt ovat myös mukana. Ilmainen Calculus laskentataulukot Lataa kuuluvat tällä sivustolla.

Trigonometrian Opetusohjelmat ja ongelmat itse suorittamat testit on sini, kosini, tangentti, Sekantti toimintoja, trigonometriset identiteetit ja kaavat ovat myös mukana. Ilmainen trigonometria laskentataulukot ladata ovat tämän sivuston. Interaktiivinen Geometria Oppaat ja ongelmat aiheista kuten pohdinnan kautta linjan, sini-ja kosini lakeja, Keski-ja kirjoitettu näkökulmasta, joka on kohtisuorassa puolittaja, mediaani ja circumcircle on kolmion ovat myös mukana. Ilmainen Geometria Worksheest lataaminen on myös mukana. Kukin matematiikka aihe on tutkittu interaktiivisesti ja havainnollisesti läpi opetusohjelmia.

Matemaattisia ongelmia itse testejä ja vapaa matematiikka laskentataulukoiden ladata, analyyttinen tutoriaaleja ja esimerkkejä ja yksityiskohtaisia ratkaisuja: algebra, ratkaista yhtälön ja eriarvoisuutta, domain ja range, kokoonpano tehtäviä, ratkaisemaan eksponentiaalinen, logaritminen ja trigonometriset yhtälöt, kaaviot ja trigonometrisia ja räjähdysmäisesti toiminnot , yhtälöt linjan, paraabeli, ympyrä, hyperbeli ja kuvaajat lineaarisen, neliömäinen, rationaalinen, sini, logaritminen, eksponentti-ja absoluuttinen arvo toiminnot ovat mukana.

Vapaa harjoitus ja SAT, ACT ja Compass Matematiikan testit vastauksia on esitetty.

Elementary tilastot ja todennäköisyys oppitunnit ovat myös mukana.

Kaikki appletteja käytetään tutkimaan aiheita matematiikan Tämän sivuston on ryhmitelty verkossa matematiikka ohjelmisto.

Esimerkkejä liittyvät sovellukset matematiikan ja fysiikan ja tekniikan kuten ammuksen ongelma, matka-aika-rate ongelmat ja cycloid ovat mukana.

Primary, arvosanoja 4 ja 5, Middle School, luokkiin 6,7,8 ja 9 ja lukion matematiikkaa, luokat 10, 11 ja 12 harjoituksia ja ongelmia vastaukset ovat mukana.

Tämä sivu on käännetty myös kiina, espanja, arabia, ranska ja italia

Useita Java-appletteja kuvata matemaattisia ominaisuuksia Antennit ovat myös mukana.

Tarvittaessa vapaa kuvaaja on saatavilla.

Kuinka jotta (jos se ei jo ole) selaimen tarkastella Java-sovelmien?Päivitetty: 18. joulukuuta 2009 (Dendane)

Copyright © 2003 - 2009 - Kaikki oikeudet pidätetään - Abdelkader Dendane


Kirjoittajasta | Download | Sähköposti | Kirjoita vieraskirjaan